حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

اما و اگر‌های ثبت‌نام سرویس مدارس | چرا سامانه «سپند» در دسترس نیست؟

  • کد خبر: ۲۳۰۹۴۲
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۴
  • ۱
اما و اگر‌های ثبت‌نام سرویس مدارس | چرا سامانه «سپند» در دسترس نیست؟
امسال برای ثبت نام و مدیریت سرویس مدارس به‌جای آموزش‌و‌پرورش، تاکسی‌رانی متولی اصلی خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، «ثبت‌نام والدین برای دریافت خدمات سرویس مدرسه در سامانه سپند (سامانه پایش ناوگان دانش‌آموزی) برای سال تحصیلی پیش‌‎رو، از اول خرداد‌ماه آغاز خواهد شد»؛ این خبری است که به‌تازگی از‌سوی مدیرعامل اتحادیه حمل‌ونقل مسافر شهری کشور اعلام شده است؛ در‌حالی‌که به گفته رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی، اکنون این سامانه نه‌تن‌ها در استان بلکه در کشور با ایراد‌هایی مواجه است که امکان ثبت تقاضای والدین در آن وجود ندارد.

محمد شفاهی در گفتگو با شهرآرا افزود: هم اکنون امکان ایجاد نام کاربری در این سامانه وجود ندارد و از‌این‌رو سامانه با اشکال مواجه است؛ بنابراین امکان ثبت تقاضای اولیا در سامانه سپند وجود ندارد. 
پیش از این گفته شده بود که با توجه به به‌روزرسانی زیرساخت‌ها، این مشکل از یک خرداد ماه رفع خواهد شد، اما بررسی‌ها حاکی از این است که هنوز این مشکل برجاست.

وی با بیان اینکه فرایند سرویس دانش‌آموزی طبق آیین‌نامه جدید به دستگاه‌های اجرایی مانند وزارت آموزش‌و‌پرورش، وزارت کشور، پلیس راهور و فرماندهی انتظامی ابلاغ شد، اظهار کرد: این آیین‌نامه در شهریورماه سال گذشته ابلاغ شد و از‌این‌رو برای سال تحصیلی جاری الزام‌آور نبود؛ اما باید این آیین‌نامه در سال تحصیلی پیش‌رو اجرا شود.

تاکسی‌رانی به‌جای آموزش‌و‌پرورش

شفاهی در‌خصوص تفاوت آیین‌نامه جدید با قبل، بیان کرد: در آیین‌نامه قبلی، مدیر مدرسه به‌عنوان نماینده آموزش‌و‌پرورش قرارداد بین اولیای متقاضی سرویس دانش‌آموزی را با شرکت مربوطه امضا می‌کرد و درواقع مدیر مدرسه به‌عنوان کارفرما فعالیت می‌کرد؛ اما در آیین‌نامه جدید سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی‌رانی شهرداری مشهد، کارفرمای این امر خواهد بود.

وظیفه نظارت مدیران بر سرویس مدارس

وی ادامه داد: در آیین‌نامه قبلی تمام وجوه سرویس به حساب مدرسه واریز می‌شد و به‌همین‌دلیل مدیر که باید بر مسائل آموزشی و تربیتی دانش‌آموزان متمرکز باشد، درگیر مشکلات مالی سرویس‌های حمل‌و‌نقل نیز بود؛ بنابراین در سال تحصیلی جدید مدیر مدرسه با مسائل جانبی مواجه نمی‌شود و تنها در این حوزه وظیفه نظارتی خواهد داشت.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره‌کل آموزش‌و‌پرورش خراسان رضوی از راه‌اندازی سامانه سپند توسط صنف مسافربری شهری در کشور طی چند سال گذشته خبر داد و گفت: پیش‌از‌این اشکالاتی در این سامانه وجود داشت که امکان دسترسی مدیران مدارس وجود نداشت و اولیا نیز نمی‌توانستند تقاضایشان را در سامانه ثبت کنند؛ اما براساس آیین‌نامه جدید، باید والدین تقاضای خود را در سامانه سپند ثبت کنند.

شفاهی تصریح کرد: باید ذیل شورای ترافیک استان، کارگروه ویژه حمل‌و‌نقل دانش‌آموزی تشکیل شود که نماینده آموزش‌و‌پرورش و اولیا‌ی دانش‌آموزان نیز در آن کارگروه حضور و حق رأی خواهند داشت. همه موارد مربوط به سامانه سپند، فرایند اجرایی و مسئولیت هر یک از عوامل اجرایی باید ازسوی سازمان نظارت بر تاکسی‌رانی شهرداری تهیه و برای تصویب به کارگروه ویژه حمل‌و‌نقل دانش‌آموزی ارسال شود.

فرایند اجرایی سپند در انتظار تشکیل کارگروه

وی افزود: این کارگروه باید به‌همت استانداری خراسان رضوی تشکیل شود و تقاضای برگزاری جلسات کارگروه توسط سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی‌رانی مشهد شکل بگیرد، اما متأسفانه باوجود پیگیری‌ها در‌این‌خصوص از آذر‌ماه، هنوز این کارگروه تشکیل نشده است.

شفاهی اظهار کرد: درواقع سامانه سپند قرار است در فرایند ثبت تقاضا به سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسی‌رانی شهرداری کمک کند و باید طبق فرایند جدید ثبت تقاضا و لیست دانش‌آموزانی که می‌خواهند از سرویس مدرسه استفاده کنند، از طریق سامانه سپند جمع‌آوری شود؛ اما نکته اینجاست که باید کارگروه ویژه حمل‌ونقل دانش‌آموزی تشکیل شود تا اگر قرار است ثبت تقاضای والدین به‌صورت کامل توسط سامانه سپند اجرا شود، در این کارگروه اعلام و در ابتدا اشکالات سامانه برطرف شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۴۰۳/۰۳/۲۳
0
0
سایت irtusepand هنوز مشکل داره و امکان تعریف نام کاربری جدید میسر نیست. کاش اطلاعرسانی بفرمائید شاید مسئولین امر سریع تر پیگری کنند
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->